un prometedor iniciATLETISMe

L’Alcora estrena la seua primera Escola d’Atletisme

La presentació d’aquesta nova iniciativa comptà amb la presència de l’atleta del Playas de Castellón Pablo Torrijos, subcampió d’Europa de triple salt

Tot un subcampió d’Europa de triple salt i recordman nacional com l’atleta del Playas de Castellón Pablo Torrijos participà en la presentació del primer club i Escola d’Atletisme de l’Alcora, que tingué lloc la darrera setmana a les noves dependències nunicipals.

L’entrenador del Playas Claudio Veneziano, que amb els seus atletes ha aconseguit més de 100 títols nacionals i 200 medalles, també assitsí i presidí la taula juntament amb el director tècnic de l’Escola d’Atletisme, Tomás Fandiño; l’atleta local Yowanka Pallarés i l’alcalde, Victor Garcia.

Carlos Garcés serà el primer president d’un club que pretén impulsar l’afició per l’atletisme i el running a la capital de l’Alcalatén. De fet, l’Escola ja compta amb 90 atletes, alguns d’ells de Sant Joan de Moró i Costur, entre els 6 i els 24 anys.

Ara el gran objectiu és culminar el projecte de la pista d’atletisme. Està previst que les obres s’inicien abans d’acabar el 2015 i les instal·lacions tindran 300 metres de corda i quatre carrils. Al voltant hi haurà un carril per escalfar i un camp de futbol 8. H

Pulsa para ver más contenido para ti