El personatge del club

Dani Domingo, nou coordinador esportiu

El jove tècnic s’ha fet càrrec aquesta nova temporada de la direcció esportiva del club

Dani Domingo, nou coordinador esportiu

La principal novetat pel que fa al planter de l’ACD Peñíscola en aquesta nova temporada que acaba de començar no és a la gespa, cal buscar-la als despatxos del club de futbol.

I és que la directiva ha confiat la direcció de l’àrea esportiva al jove Dani Domingo, que debuta en aquest club com a coordinador esportiu, una tasca per a la qual té moltes noves idees.

Dani Domingo és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’esport, a més de tècnic esportiu superior en futbol i té el carnet d’entrenador nacional.

Tot i la seua joventut, Dani ja té una trajectòria envejable, que l’ha portat a guanyar molta experiència en un bon nombre de clubs de la província.

Així, ha sigut preparador físic del Sporting Benicarló i ha entrenat al CD Benicarlo B, el CF Alcalà i l’UD Sant Mateu en Primera Regional, a més del CD Benicarló en Regional Preferent.

Pel que fa a la seua experiència amb equips de futbol de base, aquesta s’ha desenvolupat a la pedrera del Villarreal CF, on també ha mostrat totes les característiques que han fet que la directiva de l’ACD Peñíscola haja confiat en ell per a un càrrec clau pel que fa al futur esportiu de l’entitat.

Dani Domingo acaba de posar-se mans a l’obra i el seu objectiu és potenciar els equips del club i fer que aquest continue creixent i agafant més força en el futbol provincial.

Pulsa para ver más contenido para ti