pilota

Es celebra el primer congrés de la pilota valenciana

La seu de la Fundació Adeit Universitat Empresa acull des del dijous, i fins a hui el congrés ‘La pilota valenciana: reptes per al segle XXI’, que organitzen la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i la Universitat de València mitjançant la Càtedra de Pilota Valenciana.

L’acte d’obertura va comptar, entre d’altres, amb la presència del secretari autonòmic de Cultura i Esport, Albert Girona, acompanyat pel director general d’Esport, Josep Miquel Moya.

El principal objectiu del congrés, amb 165 persones inscrites, és elaborar un diagnòstic de la situació actual de la pilota valenciana, així com arreplegar propostes de millora, analitzar-les i debatre-les, per a elaborar un document de conclusions que servisca per a poder afrontar i garantir el futur d’aquest esport.

En el transcurs d’aquests tres dies es tracten, entre altres temes, la iniciació, la formació i la tecnificació en el món de la pilota, el món professional i l’alt rendiment o la gestió, el màrqueting i la comunicació en la pilota valenciana. Per a això es presenten ponències, taules redones, tallers i comunicacions.

Pulsa para ver más contenido para ti