De Vila-real i subcampió del món MARC VIDAL

Marc Vidal és un dels futbolistes que més anys porta al futbol base del Villarreal CF

De Vila-real i subcampió del món MARC VIDAL

Tota una vida de groc. Marc Vidal és un dels pocs futbolistes de la Cantera Grogueta que pot presumir d’haver portat l’escut del Submarí dotze temporades. El vila-realenc va iniciar el seu camí en el Submarí enrolant-se en el Prebenjamí B. En l’actualitat, defensa la porteria del Juvenil A i ja ha debutat en el Villarreal C. A més, pot presumir d’haver aconseguit un subcampionat del món sub-17.

Format íntegrament al futbol base del Submarí, Marc Vidal valora amb entusiasme la possibilitat de créixer esportivament a pocs metres de casa. «Sóc de Vila-real i és una sort poder tenir una de les millors escoles de futbol base a la teua ciutat. Molts companys vénen de fora i fan un gran esforç per complir el seu somni d’arribar a ser futbolistes professionals i els que som d’aquí tenim el privilegi de poder lluitar des de casa», destaca Vidal.

Pel porter groc, la Cantera Grogueta és una de les millors escoles de futbol base a nivell nacional: «Donen oportunitats als joves de la pedrera. Encara que és veritat que és una escola molt exigent i cal ser treballador per poder progressar i créixer en ella».

Dues setmanes després d’haver tornat de l’Índia, l’arquer vila-realenc valora l’experiència de disputar un Campionat del Món com «increïble». «Des que et inicies en el futbol, un somia amb aconseguir grans coses i ser subcampió del món ho és. És molt bonic. La nit després de la final estàs dolgut amb el resultat perquè teníem l’opció de ser campions, però a mesura que passa el temps valores el que has aconseguit. Ser subcampió del món és una cosa molt gran», reconeix.

UN PORTER AMB BON TOC // Marc Vidal és un fidel reflex de l’escola de porters groga. Amb bon toc de pilota i felí baix els pals, es defineix com un porter a qui li agrada «iniciar la jugada» i «ser líder de l’equip». «Al Villarreal tracten que els porters siguem bons jugant amb els peus i que siguem valents», reconeix. Fora del terreny de joc, la seua percepció personal és la d’un xic «treballador» i «humil».

Pulsa para ver más contenido para ti