Una visita a La Ceràmica amb la millor companyia

El Villarreal C va ensenyar el feu groc als usuaris dels centres de Gran Via i La Bartola

Una visita a La Ceràmica amb la millor companyia

L’Estadi de la Ceràmica va rebre aquesta setmana una visita molt especial. Els futbolistes del Villarreal C, després de l’entrenament, es van desplaçar fins al feu groc per exercir d’amfitrions i ensenyar-li el temple del Submarí als usuaris de CEEM La Bartola i Gran Via, centres d’atenció per a persones amb malalties mentals i discapacitats físics.

Una distesa jornada en què tant les prometedores estrelles de la Cantera Grogueta com els visitants de tots dos centres, vinculats entre si gràcies a la iniciativa groga d’Endavant Igualtat, van gaudir de la convivència i de les espectaculars vistes del remodelat Estadi de la Ceràmica.

Fran Álvarez, jugador del Villarreal C, explica amb entusiasme la diversitat d’activitats que han realitzat conjuntament fins a la data: «Portem amb ells des del principi de temporada i la veritat és que estem molt a gust. Estem gaudint molt amb les activitats. Hem visitat el seu centre i fins i tot vam anar al gimnàs de La Salera per participar en diferents jocs i poder conèixer-nos tots millor».

Respecte a la visita a l’Estadi de la Ceràmica, els jugadors del planter del Villarreal els han ensenyat tots i cadascun dels racons del feu ‘groguet’. «Els hem mostrat el vestuari, la sala de premsa i han pogut gaudir tant de la tribuna com de les banquetes», explica Fran Álvarez.

El seu company Dani Villa valora positivament el desenvolupament de l’activitat: «Al principi tenien una mica de vergonya, però la veritat és que s’han anat agafant i han respost fins preguntes en sala de premsa».

Crista Mahiques, terapeuta ocupacional, explica que les dues entitats porten tres anys de vinculació. «Portem diversos anys cooperant i involucrant tant a jugadors com als nostres residents. Creiem que aquestes activitats són beneficioses per a ambdues parts. Per la nostra part, ajuda als nostres usuaris a complir els seus objectius», explica.

Pulsa para ver más contenido para ti