més regals

A Vigo amb el Villarreal CF

Paula Usó va formar part de l’expedició grogueta amb la promoció d’Endavant Villarreal i ‘Mediterráneo’

A Vigo amb el Villarreal CF

La jove Paula Usó Goterris, futbolista del cadet femení del Villarreal CF, va complir el seu somni d’acompanyar l’expedició del primer equip groguet en un dels seus partits a domicili del campionat lliguer. La jugadora de 14 anys va ser la guanyadora del viatge a Vigo gràcies a la promoció Viatja amb el Villarreal, que et porten la iniciativa Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo.

La promoció sorteja un viatge per a un menor d’edat, sempre acompanyat d’un major, en aquest cas la mare de Paula. Així, van poder anar a Vigo i gaudir en l’estadi de Balaídos de la victòria del jugadors de Javi Calleja davant el Celta gràcies a l’espectacular gol del jugador castellonenc Pablo Fornals.

Paula es va allotjar al mateix hotel de l’expedició grogueta i va poder conéixer molts dels seus ídols, com Mario, Víctor Ruiz, Cheryshev o Bacca, a més del tècnic del Submarí, Javi Calleja.

La jove futbolista ha sigut la darrera afortunada dels sortejos d’enguany, però ja estem a punt d’encetar un nou any que portarà molts més sortejos amb més viatges i regals per als seguidors més joves de l’equip groguet.

Per a optar a guanyar aquestos obsequis només cal que formes part d’un dels clubs esportius que tinguen una relació amb el Villarreal CF, ja siga com a integrant del Projecte Endavant o qualsevol altre patrocini, tant si es tracta d’un club de futbol com de qualsevol altre esport.

Només tens que enviar des del teu mòbil, per whatsap o correu electrònic, una fotografia que podrà ser publicada en el suplement Esport Jove, en la que estigues jugant amb els teus companys d’equip, animant a l’Estadi de la Ceràmica o el que vulgues.

Entre les fotografies enviades es sortejaran diversos regals, com vaiatges amb el Villarreal i samarretes i balons signats pels jugadors del primer equip. Molta sort, i unes bones festes!

Pulsa para ver más contenido para ti