ciclisme

El cadet del CC Cervera obri l’any més il·lusionant PLANTER

L’exciclista guanyador del Giro 2000, Stefano Garzelli, va estar amb els joves ciclistes durant l’acte de la seua presentació

El cadet del CC Cervera obri l’any més il·lusionant PLANTER

El Club Ciclista Cervera del Maestre ja ha iniciat una nova temporada amb la presentació del seu equip cadet. Un acte que va tindre com a convidat d’excepció l’exclista Stefano Garzelli, guanyador del Giro d’Itàlia 2000.

L’equip Hiper Europa Infiniton-Cervera-Sumistock té el repte de formar a 12 joves ciclistes de la província, huit d’ells de primer any i quatre de segon, en la seua quarta temporada. El seu director, Rubén Cervera, destaca que l’objectiu és la formació dels joves ciclistes i fer un bon equip.

Per la seua banda, Garzelli va recomanar als joves «que gaudeixen d’aquest meravellós esport amb la il·lusió d’arribar a ser grans esportistes i sense oblidar els seus estudis».

Els cadets que repeteixen són Alejandro Gil (Segorb), Joan Conesa, (Càlig), David García (Vila-real) i Manuel Valls (la Vall d’Uixó).

A ells es sumen Christian Blanco (Sant Joan de Moró), que vé del Animals de Monte d’Almassora com Alberto Crespo (Borriana); Hugo Beser (Benicarló), del Deportes Balaguer de Benicarló; Joel Gascón (Sant Joan de Moró), del Senglars; José Manuel Rejas (la Vall d’Uixó), del EC Miguel Manrubia com Sergio Tárraga (Xilxes); Marc Bassi (Alcalà), del Hiper Europa Infiniton de Benicarló, i Roberto Merino (Vila-real), del Ciclos Faustín.

Pulsa para ver más contenido para ti