Conta’ns la teua història... jovest@epmediterraneo.com

Els Jocs Esportius agermanen els pobles

Cabanes i Benicarló van acollir el cap de setmana competicions intercomarcals

Els Jocs Esportius agermanen els pobles

Els XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, organitzats conjuntament pels col·legis, les regidories d’Esports dels diversos ajuntaments i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, tornen a ser un any més un espai inclusiu d’activitat saludable i de convivència per als joves escolars.

El darrer cap de setmana va tornar a quedar de manifest a poblacions com Cabanes, que va rebre a uns 200 xiquets i xiquetes de diverses localitats de la Plana Alta i l’Alcalatén.

Les instal·lacions esportives del municipi van acollir una competició intercomarcal en la qual les disciplines esportives escollides per aquesta ocasió van ser l’handbol, el volei, el beisbol, l’hoquei i la pilota valenciana. Dividits en grups, els joves van provar els diversos esports, alhora que compartien vivències i emocions en un dia d’esport, diversió i convivència.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Cabanes que dirigeix Virginia Martí va estar l’encarregada de l’organització de la competició, per a la qual va comptar amb l’ajuda del centre educatiu Ntra. Sra. del Bon Succés. Martí ha assenyalat la importància d’aquest tipus d’esdeveniments «per tal de crear comarca i que els xiquets i xiquetes de diferents poblacions es coneguen entre ells a través dels valors de l’esport».

Benicarló ha sigut una altra seu dels Jocs Esportius aquest cap de setmana, i va rebre escolars de poblacions com Santa Magdalena de categories prebenjamín, benjamí, aleví i infantil.

El pavelló poliesportiu va acollir una jornada de multiesport, amb activitats molt variades com minihoquei, atletisme, baló crof, acrogym, mini futbol sala o marcianitos.

Els Jocs Esportius continuaran els propers mesos, amb seus com l’Alcora el proper abril o Alcalà de Xivert al maig. La primera població ja va participar el cap de setmana a Cabanes, representada pels col·legis públics Grangel Mascarós i Comte d’Aranda.

Pulsa para ver más contenido para ti