Conta’ns la teua història... jovest@epmediterraneo.com

Els menuts ‘guerrers’ del benjamí A del TAU PROGRESSIÓ

Els joves jugadors ho donen tot en cada partit i enguany estan arribant molt lluny

Els menuts ‘guerrers’ del benjamí A del TAU PROGRESSIÓ

Són jugadors de bàsquet, encara que per la seua lluita i capacitat de treball semblen un xicotet exèrcit. Un menut batalló que salta a la pista disposat a donar-ho tot en cada partit i entrenament amb un objectiu comú: el bé de l’equip. Així de generosos són els jugadors del TAU Castelló benjamí A.

El ‘comandant’ d’aquest grup és Ian González, un tècnic amb molta experiència a les banquetes tot i la seua joventut, que debuta aquesta temporada en el club castellonenc com a màxim responsable d’un equip després d’exercir com ajudant de l’aleví A la darrera campanya.

Ian explica que «la veritat és que estic molt content de com ens van les coses. El grup està responent molt bé i estic molt recolzat pel club i els companys».

El tècnic també desenvolupa un gran treball com a segon entreenador de l’infantil A. «Jo vaig vindre a aprendre i açò s’ha convertit en una simbiosi, els xiquesta aprenen de mi, però jo també d’ells. Tracte de guiar-los en tot moment, els explique tot el que sé per a que ho puguen aplicar quan arribe el moment oportú al joc. La veritat és que per a lo menuts que són ens hem convertit en un equip que comparteix molt el baló i sap córrer. A més, ocupen molt bé els espais, passen i tallen, i en defensa són molt agressius. De vegades, semblen més uns soldats que jugadors per com ho lluiten tot», explica Ian amb un somriure.

El TAU Castelló benjamí A és un col·lecitu molt homogeni, tot i tindre en les seues files set jugadors de primer any i altres tants de segon, la qual cosa li permet competir a un gran nivell.

Va iniciar la temporada al grup A de Nivell 1 d’Iniciació al Rendiment, on va acabar en un meritori tercer lloc, la qual cosa li va donar el pas a la fase autonòmica, on juguen els huit millors equips de tota la comunitat Valenciana, a la vegada que es garanteix així la plaça en l’elit autonòmica per al proper curs.

«En aquesta nova fase anem a seguir treballant al màxim partit a partir. Continuaré centrant el meu treball en els entrenaments amb la tècnica individual i la presa de desicisons, així com treballar altres aspectes en els que anem més fluixos. Contra els equips més forts acostumem a tindre un baixó físic a les segones parts i també ens costa respondre a nivell mental quan les coses no ens eixen del tot bé als partis, però crec que podem millorar en eixe aspecte», conclou Ian amb convicció.

Pulsa para ver más contenido para ti