aquàtic castelló castelló El club de la setmana

INCORPORACIÓ L’Aquàtic Castelló aposta fort pels nous sistemes d’entrenament

El club vol donar un salt qualitatiu i introdueix les tècniques més actuals

INCORPORACIÓ L’Aquàtic Castelló aposta fort pels nous sistemes d’entrenament

NOM DEL CLUB:

CLUB AQUÀTIC CASTELLÓ.

ANY DE FUNDACIÓ:

1992.

PRESIDENT:

SOLEDAD BAUSÁ AGUILAR.

PISCINA:

PISCINA OLÍMPICA DE CASTELLÓ.

EQUIPACIÓ:

SAMARRETA BLANCA I PANTALÓ BLAU.

NOMBRE D’EQUIPS:

QUATRE.

El club de natació Aquàtic Castelló inicia amb ganes aquesta temporada amb un nou projecte i moltes il·lusions. Amb una nova estructura tècnica i objectius, s’ha apostat per un planter tècnic del major nivell, per a pujar un nou esglaó qualitatiu.

Amb 24 anys a les seues esquenes, l’Aquàtic Castelló només pot apostar per la qualitat per a que els seus nadadors, tant de les Escoles de Natació com en els grups d’entrenament d’edats i la categoria master desenvolupen un nivell de tècnica de nadar del màxim nivell que garantisca nadadors amb un nivell de tècnica de nadar eficaç i positiu.

Així, aquesta temporada s’ha apostat per un quadre tècnic de primera. A càrrec de la direcció tècnica, com l’any passat, segueix Xavier Miralpeix. Com a segona entrenadora, Soledad Bausá, i la gran novetat, Javier Cobas, exnadador internacional i campió d’Espanya en diverses ocassions, s’incorpora a l’Escola de Natació i com a entrenador dels masters.

Juntament amb ells també desenvoluparan la seua tasca i es formaran alguns monitors que han sigut i són nadadors del mateix club, garantint un treball fet i desenvolupat per experts i no només amb professionals que tenen un títul acreditatiu.

El club també implantarà el seu sistema d’ensenyança de natació de la mà de les noves tendencies d’entrenament amb material auxiliar d’última generació desenvolupat per Kzoomi.

Aquesta nova manera d’entrenar mitjançant aquest nou material de correcció s’està imposant als diversos clubs d’Espanya i també de l’àmbit internacional per la seua novedosa capacitat d’ajudar al nadador a corregir els seus defectes tècnics mitjançant l’estimulació del sistema neuromuscular i propioceptiu, aconseguint avanços que cap altre material auxiliar ha aconseguit fins ara.

Amb això, l’Aquàtic Castelló demostra que no vol quedar-se enrere pel que fa al progrés de la natació i s’endinsa en les noves i revolucionàries tendències de correcció en la tècnica de nadar i el rendiment esportiu. Així, qui vulga millorar d’una manera nova la seua tècnica de nadar, a qualsevol edat i nivell, té en l’Aquàtic una excel·lent elecció per a donar eixe salt qualitatiu.

A nivell esportiu, aquesta temporada l’Aquàtic vol treballar per al seu futur a mig plaç i el primer que s’ha proposat és ampliar el nombre d’integrants en la base esportiva per a poder treballar amb garanties de futur en tots els reptes esportius més ambiciosos. Xavier Miralpeix considera que «és hora de construir per a il·lusionar i crear un futur en el que arribem a ser un referent en la natació de la nostra comunitat». Per això, des del mes de setembre han obert la seua campanya de captació, on, a més, estan oferint una promoció que consta de dues setmanes de bades durant els mesos d’octubre i novembre per a que qualsevol persona interssada en el seu sistema puga provar-lo sense cap tipus de compromís. Aquesta promoció està dirigida a xiquets i adults de qualsevol edat, des de xiquets des dels 5 anys fins a adults majors de la categoria master.

Pulsa para ver más contenido para ti