patinatge de velocitat

Castelló guanya 5 medalles en els Nacionals de base CINQUÈ LLOC

Pugen al podi la juvenil Claudia Batalla, del Patí Castalia, i les alevins de l’Almassora Club Patí Dafne Goicoechea i Lola Estrada

Els clubs de patinatge de velocitat de la província de Castelló van tindre una gran actuació als darrers nacionals per a categories de base, en els quals van aconseguir fins a cinc medalles.

La remodelada pista de La Bozada, a Zaragoza, va acollir el Campionat d’Espanya Infanti-Juvenil i la Copa d’Espanya aleví de patinatge de velocitat.

Els clubs representants de la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana van participar-hi amb els seus patinadors més joves al més alt nivell després d’un estiu d’entrenaments. I després d’unes curses molt emocionants, en les quals els nostres esportistes ho van donar tot, van tornar amb un bon botí.

En aleví femení, dos grans corredores de l’Almassora Club Patí van pujar al podi, Dafne Goicochea Rolon, amb dues plates en 300 Sprint i en 1.500 Sprint, i Lola Estrada Guisado, amb un bronze en 300 Sprint, van ser les protagonistes.

doblet juvenil / En la categoria juvenil, Claudia Batalla Cortés, del Club Patí Castalia de Castelló, també va tornar amb dues medalles, una plata en 5.000 punts i un bronze en 5.000 eliminació.

I en infantil masculí, el corredor Manel Robla Espí, del Club de Patinaje Ciudad del Turia, va guanyar un bronze en 500 Sprint i una plata en 5.000 eliminació, tancant el palmarés autonòmic.

Pel Patí Castalia també van destacar els infantils Pau Peña, cinquè en 3.000 punts i desè en 5.000 eliminació, i María Bolumar, desena en 10.000 punts.

Per la seua banda, l’Almassora Club Patí va participar també al Trofeo Ciudad de Zaragoza, on va copar el podi aleví femení amb Lola Estrada primera, Candela Blázquez segona i Dafne Goicoechea tercera. A més, Naiara Vargas va guanyar en benjamí, amb Laura Hanganu novena, i Néstor Hanganu va ser tercer en prebenjamí i María Mesado quarta en infantil femení 3.000 punts.