MOTOCICLISME

Sant Mateu, el bressol de l’enduro per als més joves

La localitat del Baix Maestrat va acollir el darrer cap de setmana la Copa d’Espanya Infantil, amb la qual es va tancar la temporada

Sant Mateu, el bressol de l’enduro per als més joves

El darrer cap de setmana Sant Mateu va acollir una fantàstica jornada d’enduro amb la Copa d’Espanya infantil, organitzada pel Club de Motociclisme Off Road Sant Mateu i la Comissió d’Enduro de la FMCV per a tancar la temporada 2018.

Sant Mateu va acollir a més el nacional de Tot Terreny Clàsic, així que els pilots van gaudir d’un recorregut molt atractiu, amb molta rambla, una especial al costat del paddock i un tram cronometrat.

Amb tot això als voltants del poliesportiu municipal es va viure un ambient espectacular amb tots els esportistes que van acudir i els quals van fer gaudir al públic.

En la Copa d’Espanya d’Enduro Infantil van tornar a participar els pilots valencians de l’Equip Júnior d’Enduro FMCV-MotoDes capitanejats per Alejandro Andreu. Óscar Román, Edgar Esteban, Jaume Ballester, Ares Zanón i Marc Sidro van competir en 85cc, on van ser setè, huitè, desè, onzè i dotzè. Vicente Galarza va ser quart en 65cc, on es va quedar a les portes del podi, Raúl Iniesta va acabar huitè i José Manuel Pellicer va fer un desè lloc.

El president de la FMCV, Carmelo Fernández, va assistir durant tot el cap de setmana a Sant Mateu per acompanyar als esportistes i al club organitzador.

Pulsa para ver más contenido para ti