futbol

El primer Campus Albinegre deixa el llistó molt alt SORPRESES

Mig centenar de participants van gaudir amb l’aprenentatge del futbol en un gran ambient

El primer Campus Albinegre deixa el llistó molt alt SORPRESES

Aquestes darreres festes de Nadal van ser inoblidables per a mig centenar de xiquets i xiquetes que van participar en el primer Campus Albinegre, organitzat per la Fundació Albinegra.

Les activitats, que es van realitzar a les instal·lacions de Gaetà Huguet del 26 al 28 de desembre i del 2 al 4 de gener, van estar orientades a jugadors de futbol-8 i escoleta, amb un caràcter formatiu per a continuar assimilant conceptes bàsics per al futbol base durant l’aturada lliguera.

Gràcies a la implicació dels entrenadors i monitors, es va aconseguit compaginar il·lusió i aprenentatge, a més amb moltes sorpreses durant el campus. Així, els primers dies els participants van rebre a dos canterans del CD Castellón que ja han debutat aquesta temporada amb el primer equip de Segona B, com són Pablo Roig i Pablo Pedregosa.

A l’any nou, els joves futbolistes van visitar Marina d’Or, per a estar prop dels jugadors del primer equip que eixos dies van ralitzar una concentració a Orpesa.

I per acabar, la darrera jornada del campus la Fundació Albinegra va obsequiar als joves participants amb una samarreta social com a gest d’agraiment per difondre l’albinegrisme. També se’ls va lliurar a cadascun un diploma personalitzat, a més d’un fantàstic esmorzar per a acomediar aquesta primera edició amb el millor sabor de boca.

Pulsa para ver más contenido para ti