TENNIS DE TAULA

Els Jocs Esportius ja tenen guanyadors

El CTM Costa Azahar domina la fase provincial de Castelló amb 11 podis

Els Jocs Esportius ja tenen guanyadors

Les instal·lacions del CTM Costa Azahar al pavelló Ciutat Esportiva de Castelló van acollir el darrer dissabte les finals provincials dels Jocs Esportius de tennis de taula, una competició que després de molts anys ha tornat a disputar-se només amb jugadors de la província.

Després de las fases classificatòries a la Vall d’Uixó i Vinaròs, amb la participació de quasi mig centenar de jugadors de diverses localitats, la fase final va reunir els millors participants de cada categoria.

El club amfitrió, CTM Costa Azahar, va ser el més guardonat amb un total d’11 podis i 5 campionats. Cal destacar que els cadets i infantils representaran a la província de Castelló en la fase autonòmica dels Jocs Esportius que comencen al març.

Pel que fa al palmarés final, en cadet van guanyar Andrea Sánchez i Pablo García, tots dos del CTM Costa Azahar; en infantil Irene Blasco i Iván Pallarés, tots dos del CTT Santísimo Onda; en aleví Rebeca García i Toni Oliver, també pertanyents al CTM Costa Azahar; i en benjamí Lola Juan, del CTT Santísimo d’Onda, i Patrick Rodríguez, del CTM Costa Azahar.

Pulsa para ver más contenido para ti