El personatge del club

Miguel Ángel Segura és sinònim dels valors del Renomar Els Ports

Format a la base del club, el futbolista entrena ara equips de base com l’infantil mentre continua jugant en el Morella FC

Miguel Ángel Segura és sinònim dels valors del Renomar Els Ports

Si busquem una persona que puga representar amb majúscules l’esperit amb el que va nàixer el club Renomar Els Ports FC, ben bé aquesta pot ser Miguel Ángel Segura.

Nascut a Morella l’any 1994, la seua llarga trajectòria al món del futbol es va iniciar just deu anys després, quan es va incorporar a Els Ports FC en categoria aleví. Des d’aleshores Miguel Ángel ha continuat vinculat al club, primer en la seua etapa de formació com a jugador, en la qual va passar per les diverses categories del futbol base fins a deixar de vestir finalment la samarreta verdinegra fa sis temporades.

Però això no va ser motiu per a abandonar la pràctica del futbol ni el club del seu cor. Des de llavors la seua implicació ha anat a més i s’ha acabat convertint en un dels millors tècnics del Renomar Els Ports FC, on va començar a traslladar tota la seua experiència als més menuts treballant amb els jugadors de la categoria benjamí.

Després van seguir dues temporades amb els alevins, en les quals va continuar aprenent i millorant com a entrenador, fins que l’any 2016 va donar un pas més amb el salt al futbol-11 amb els infantils, els quals ha dirigit durant dues temporades. Ara continua com a entrenador de l’infantil del Renomar Els Ports FC, equip que compagina també amb el cadet, mentre des de 2013 juga de lateral al Morella FC.

col·laborador / En aquesta tasca sempre ha acompanyat a Miguel ángel Segura des dels seus inicis com a tècnic de base la seua ma dreta i millor amic, Daniel Aguilar, qui també compatibilitza el seu paper com a entrenador amb la seua tasca com a jugador de l’Esportiu Cinctorrà i es un altre exemple de persona en la qual sempre es pot confiar. Tots dos saben com traure el millor joc dels seus jugadors.

Pulsa para ver más contenido para ti