volei

AMB DECISIÓ El Volei Grau Castelló lluita pel lloc 17è del Nacional

Les amfitriones del torneig juvenil femení van ser terceres a la fase de grups però ahir van guanyar els dos partits de la jornada

El juvenil femení del Volei Grau Castelló lluitarà hui pels llocs del 17 al 20 del Campionat d’Espanya que s’està disputant des del dijous a Castelló.

L’equip de la capital de la Plana, organitzador del torneig i actual campió de la Comunitat Valenciana, va iniciar la primera fase amb bon peu, ja que va guanyar per 0-3 (18-25, 16-25 i 23-25) l’Emevé de Lugo. Després el Volei Grau va disputar un igualadíssim partit amb el CV Heidelberg, que va acabar com a primer del grup A, i que es va imposar a les amfitriones per un ajustat 3-2 (25-14, 21-25, 22-25, 25-22 i 15-11). En el darrer partit d’aquesta fase, les castellonenques van perdre per 3-0 davant el cvleganes.com(25-18, 25-19 i 25-16), per la qual cosa van passar a disputar els llocs del 17 al 32 del Campionat d’Espanya.

En aquesta nova fase el Volei Grau Castelló va encadenar ahir dues victòries per 3-0 davant el CV Alcañiz (26-24, 25-12 i 25-10) i el Tomares Aljarafe XXI (25-23, 25-23 i 25-12), que el mantenen en la lluita pel lloc 17è.

Hui les amfitriones jugaran primer a les 13.00 hores al pavelló Ciutat Esportiva davant el SAD Recuerdo. Si guanyen, disputarien el partit definitiu pel lloc 17è a les 20.30 hores al Pablo Herrera del Grau, mentre que si perden buscaran el lloc 19è, també al mateix escenari però des de les 18.30 hores.