Sigues una llegenda amb el Campus Marcos Senna

L’esdeveniment esportiu de l’excapità groc se celebrarà del 30 de juny al 4 de juliol

Sigues una llegenda amb el Campus Marcos Senna

Si vols ser una llegenda, inscriu-te al campus de futbol Marcos Senna, que obrirà aquest estiu les seues portes per primera vegada. L’esdeveniment esportiu, que té 100 places, es desenvoluparà a Puigcerdà del 30 de juny al 4 de juliol a les instal·lacions esportives de La Cerdanya.

Els jugadors arribats de tots els llocs del territori nacional i internacional podran gaudir d’una estança interna de cinc dies plena d’activitats per a estimular el treball en equip i la cooperació, així com fer créixer en valors tant esportius com humans.

El campus inclou per només 325 euros l’allotjament amb pensió completa, dos equipacions del Villarreal CF, cobertura mèdia i una masterclass dirigida per Marcos Senna, ambaixador del Villarreal CF, de LaLiga i de la selecció espanyola de futbol

Aquesta inoblidable experiència esportiva desenvolupa un programa formatiu d’intens futbol sota les directrius dels mateixos entrenadors de la Cantera Grogueta, així com sota els paràmetres de la metodologia d’entrenament. En el campus es potenciarà especialment la figura del porter com perfil d’especialista en el joc, amb un cicle de treball específic diari i inclús, com a principal novetat, es realitzarà un clínic sobre posicionament tàctic i un altre sobre llançament de faltes.

tornejos / A més, qui aconseguisca, durant l’evolució dels campus, demostrar el seu potencial damunt el terreny de joc, tindrà la possibilitat de ser seleccionat per a participar en els Tornejos Internacionals que organitza el Villarreal CF amb la seua empresa col·laboradora EndekaSports.

Com a colofó final, el campus tindrà una festa de clausura per al record en la qual es realitzarà el lliurament dels diplomes acreditatius i personalitzats.

Si tens entre 4 y 17 anys encara estas a temps d’apuntar-te al Campus Marcos Senna. No esperes més i reserva la teua plaça! Podras aprendre a competir divertin-te amb el baló com a ferramenta de treball.

Tens la possibilitat de viure una experiència única per només 325 euros o fins i tot incloure el transport en bus de Vila-real fins a Puigcerdà per només 90 euros.

També pots complementar la teua estança amb la variant del primer torn del Campus PRO.

Més informació en els telèfons 937 173 804 ó 646 665 851, així com a la pàgina web campusytorneos.villarrealcf.es.

Pulsa para ver más contenido para ti