cf nules nules El club de futbol

CAMPIÓ L’escola del CF Nules, camí de ser un referent del futbol base provincial

Els equips de futbol-8 i futbol-11 han tingut un rendiment molt bo mentre el sénior ha estat en els primers llocs

CAMPIÓ L’escola del CF Nules, camí de ser un referent del futbol base provincial

NOM DEL CLUB:

CLUB DE FÚTBOL NULES.

ANY DE FUNDACIÓ:

1931.

PRESIDENT:

PEDRO ARAMBUL.

TERRENY DE JOC:

NOULAS. ANTONIO PÉREZ BALADA.

EQUIPACIÓ:

SAMARRETA ROJA I PANTALÓ BLAU.

PRIMER EQUIP:

REGIONAL PREFERENT. GRUP I.

El CF Nules tanca una temporada molt positiva per a la seua escola de futbol, amb 145 jugadors i 11 equips que consoliden el seu creixement. A més, els bons resultats han tingut continuitat en el primer equip, que ha ocupat tot l’any posicions altes en la classificació de Preferent.

En futbol-11 destaca la gran campanya del juvenil A, que quan resta una jornada de la lliga ocupa posició d’ascens a Preferent juvenil i depén d’ell mateix per a aconseguir-ho. L’equip dirigit per Vilar i Sanahuja ha anat de menys a més i s’ha mantingut invicte al Noulas, a més com l’equip menys golejat de la lliga.

També destaca el juvenil B de Segona Regional, amb una més que digna setena posició, i el cadet A, en posicions intermèdies.

L’infantil A ha fet una brillant temporada, situant-se tercer a la lliga i com un dels equips més golejadors i menys golejats, mentre que el B ha lluitat davant equips físicament molt forts i amb un planter més ajustat, la qual cosa li dona molt mèrit al seu joc.

En futbol-8, l’aleví A ha competit en una lliga difícil i amb algunes lesions que l’han mermat. Tot i això, han demostrat que poden plantar cara a qualsevol.

El benjamí A ha sigut un gran campió de lliga, amb 180 gols en 29 partits i només 28 en contra. I el benjamí B quasi ho va repetir, però tot i ser el màxim anotador amb 153 gols se li va escapar el títul la darrera jornada i ha acabat subcampió amb els mateixos punts que el primer classificat.

El prebenjamí A ha anat de menys a més, amb xiquets de primer any en una categoria de segon any, i han millorat molt els querubins, que seran prebenjamins la propera temporada, en la que pot ser la consolidació de l’escola com a referent provincial.

Pulsa para ver más contenido para ti