Igualar el que no es pot repetir IMBATUT

El renovat juvenil A de Miguel Ángel Tena aspira a mantindre el domini en el Grup VII de Divisió d’Honor

Igualar el que no es pot repetir IMBATUT

Un repte d’alçada. El juvenil A del Villarreal CF va aconseguir la darrera temporada proclamar-se campió de lliga i Copa del Rei, a més d’arribar a la final de la Copa de Campions, en la qual van perdre als penals davant el Zaragoza. Tota una gesta. Un any històric que els joves futbolites groguets somien ara amb tractar de repetir.

No serà gens fàcil. Després de completar una renovació quasi total del planter que l’any passat va enamorar el futbol espanyol, Miguel Ángel Tena afronta aquest il·lusionant repte amb un grup de jugadors que, en la seua majoria, donen el salt al primer juvenil groguet amb l’objectiu de mantindre el domini al grup VII de la Divisió d’Honor Juvenil. No de bades el Villarreal CF ha guanyat quatre dels darrers cinc campionats lliguers, tres d’ells amb Javi Calleja a la banqueta.

Després de les primeres huit jornades del campionat, el juvenil groguet ja lidera la classificació. Primer amb 22 punts, l’equip de Miguel Ángel Tena encara no ha perdut cap partit, de fet els ha guanyat tots excepte el que el va enfrontar a un jove i il·lusionant CD Roda, el qual va aconseguir traure-li un punt als groguets.

En aquests partits ja són molts els jugadors que han donat un pas avant. L’internacional espanyol Aitor Gelardo és un dels timons d’un equip plé de talent i creativitat a la medular i no escas d’encert als metres finals. Futbolistes com Álex Forés (5), Andrés Campos (3) o Jackson Nicolás (3) han contribuit amb els seus gols a la bona trajectòria de l’equip. «El centre del camp és la línia més important per a la filosofia del club. Tenim jugadors amb molta imaginació a la sala de màquines, ens ajuden a tindre el baló i a que els davanters puguen fer molts gols, i ajudar així a l’equip», explica Tena.

La defensa, renovada quasi per complet, està formada per jugadors molt joves, però amb un fort compromís per a millorar i créixer com a futbolistes. La joventut dels defenses groguets contrasta amb l’experiència dels seus porters. Tant Filip Jorgensen com Javier Cendón ja saben què és cantar l’aliró amb el juvenil, cosa que aspiren a repetir en aquesta nova temporada.

L’equip està a més en un gran moment. La darrera jornada va guanyar l’Elx a domicili (1-2), un dels rivasl més difícils del grup. Demà s’enfronten al Real Murcia a la Ciutat Esportiva i tractaran de guanyar per a consolidar-se al capdavant de la classificació.

Pulsa para ver más contenido para ti