Posat en la pell d’un autèntic futbolista del Submarí Groc! El Villarreal CF i Endeka Sports, empresa col·laboradora del club groguet, han obert la inscripció per al Campus de Pasqua 2020, que tindrà lloc del 14 al 17 d’abril a la Ciutat Esportiva Miralcamp.

Aquest divertit esdeveniment, impartit sota la metodología i la dirección dels tècnics de la #CanteraGrogueta, treballarà en la progressió tècnic-tàctica dels participants, que a més tindran l’oportunitat de desenvolupar la seua condició física. Per si fora poc, i en consonància amb la filosofia del Villarreal CF, es transmetran valors intrínsecament vinculats al futbol com el respecte, el companyerisme, la tolerància i l’esportivitat. Tot això, practicant el seu esport preferit.

Durant la celebració del Campus de Pasqua, de 9.00 a 14.00 hores, els participants s’exercitaran en doble sessió, desdejunant entre els dos entrenaments. Les sessions treballaran la psicomotricitat, el treball específic de porters i el desenvolupament d’activitats que estimulen el treball en equip i la cooperació, així com la disputa de mini partits per categories.

Per només 150 euros (140 euros si formes part del futbol base del Villarreal CF), el Campus de Pasqua, per a jugadors de 4 a 17 anys, inclou equipació esportiva completa (samarreta i pantaló), la visita a un entrenament del primer equip, un Tour guiat per l’Estadi de la Ceràmica, i una entrada doble per participant per assistir al derbi entre el Villarreal CF i el Valencia CF. I per acabar, una festa d’acomiadament i el diploma oficial del Villarreal CF.

Com a principal novetat, hi haurà una edició exclusiva per a jugadores. També del 14 al 17 d’abril, per 150 euros (140 euros si juga a la Cantera Grogueta), les xiquetes d’entre 4 i 17 anys podran gaudir del millor futbol vestint l’elàstica del seu equip preferit. Amb els mateixos advantatges, en lloc de presenciar un entrenament del primer equip, tindrà la visita de les jugadores del femení A, que acudiran a la Ciutat Esportiva Miralcamp a conéixer les jugadores groguetes.

Per a més informació, cridar als telèfons 964 500 250 i 678 636 252 o visitar la web https://campusytorneos.villarrealcf.es. Per a apuntar-te has d’omplir aquest formulari: https://campusytorneos.villarrealcf.es/es/campus-villarreal-cf/campus-c-deportiva/inscripcion.