HANDBOL BETXÍ BETXÍ El club de la setmana

EN FEMENÍ Handbol Betxí, tot un referent que continua amb moltes il·lusions

El club té una de les millors bases de la província i aquesta temporada suma onze equips, amb més de 160 jugadors que milloren setmana a setmana

EN FEMENÍ Handbol Betxí, tot un referent que continua amb moltes il·lusions

L’any 1974, quan l’handbol era quasi un desconegut a Betxí, hi van nàixer dos clubs, Abonos Almela i Atlético Betxí, que van convivir diversos anys fins que es van fusionar per a créixer. L’evolució va ser molt ràpida, ja que de tindre només un sènior es va passar en pocs anys a tindre equips infantils, cadets i juvenils, i fins i tot femenins, en una època en la qual eren poques les entitats que apostaven per l’esport femení.

L’Handbol Betxí s’ha convertit així en un referent esportiu a la localitat. El primer equip està present des de fa més de 40 anys a les competicions autonòmiques i en certs moments ha aconseguit grans èxits esportius en categories nacionals.

El club té actualment una de les millors bases de la província degut al treball incansable de la seua escola esportiva. Aquesta temporada compta amb 11 equips (veterans, sènior masculí, sènior femení, juvenil masculí, juvenil femení, cadet femení, infantil masculí, infantil femení, aleví mixt, aleví femení i benjamí mixt. Una base que té més de 160 jugadors i jugadores.

Especialment important és la majoritària presència de dones, que han trobat en l’handbol la possibilitat de desenvolupar la seua trajectòria esportiva.

L’objectiu és consolidar els equips femenins en totes les categories, la qual cosa s’ha aconseguit aquesta temporada, i provar d’ascendre el primer equip a Primera Nacional. Pel que fa als equips masculins, es vol també consolidar els equips en totes les categories i pujar el primer equip a Segona Nacional.

La directiva actual està encap-çalada per Ignacio Sorribas, i formada per Adrián Rubert, M. Teresa Castillo, Víctor Sanahuja i Sebastián Martínez. La coordinació de totes les categories és responsabilitat de Luis Martín.

NOM DEL CLUB:

CLUB HANDBOL BETXÍ.

ANY DE FUNDACIÓ:

1976.

PRESIDENT:

IGNACIO SORRIBAS.

PAVELLÓ:

POLIESPORTIU ROBERTO FERNÁNDEZ.

EQUIPACIÓ:

GROC I GRIS.

PRIMER EQUIP:

SEGONA NACIONAL FEMENINA.

Pulsa para ver más contenido para ti