Presenten la IV Travessia Científica per l’Àrtic

El vaixell salparà el dia 23 i, durant sis dies, navegarà al llarg dels fiords noruecs endinsant-se en el cercle polar àrtic.

El vaixell salparà el dia 23 i, durant sis dies, navegarà al llarg dels fiords noruecs endinsant-se en el cercle polar àrtic.

L’Oceanogràfic i Oceanosophia, el projecte del grup especialitzat en turisme nàutic i travessies temàtiques World Wide Nautic-All, tornen a col·laborar en l’aventura científica pel cercle polar àrtic. Ártico–La vida al límite és un viatge a bord del vaixell de vela històric Antiga i que ofereix l’oportunitat única de participar en una aventura divulgativa amb programes i activitats basades en l’experimentació, el coneixement i l’observació d’un dels ecosistemes més vulnerables del planeta.

Viatge

L’experiència transcorrerà del 22 d’octubre a l’1 de novembre i començarà i conclourà a la ciutat noruega de Tromso. Els passatgers que desitgen formar part ja poden reservar la seua plaça a través de les webs oceanografic.org o oceanosophia.com, en les quals s’especifiquenb totes les condicions del viatge. El vaixell salparà el dia 23 i, durant sis dies, navegarà al llarg dels fiords noruecs endinsant-se en el cercle polar àrtic. Durant la travessia, els participants aprendran la història d’una de les zones més inhòspites del planeta, coneixeran els vaixells que van solcar les aigües desconegudes i podran d’albirar balenes i observar les meravelloses aurores boreals, igualment habituals durant els mesos d’hivern.

Es tracta d’un viatge plantejat des d’una experiència formativa i enriquidora, dirigida a persones apassionades per la mar, la navegació, la història i la cultura de l’Àrtic.