Després de la disputa de la primera fase dels XXXIV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de la modalitat de raspall, dijous passat 31 de març es van disputar la finals d’esta competició de la província de Castelló, que van tindre lloc en el trinquet Salvador Sagols de Vila-real.

I després de la celebració de les partides definitives, Almassora va ser la gran triumfadora amb dos ors, en les categories benjamí i aleví. Xilxes, va aconseguir l’or en infantil i Vila-real, en cadet.

En la final de categoria benjamí, l’equip d’Almassora A va guanyar a Onda, per 20 a 0, en una partida en què a pesar de la diferència en el marcador els dos equips van estar a un gran nivell, encara que es va imposar la lògica i van véncer els almassoríns.

En la final de categoria aleví, es va vore una final molt disputada entre els equips d’Almassora A i Vila-real, que es va resoldre en l’últim joc de la partida després de la igualada a 20, amb victòria per a l’equip d’Almassora.

En la final de categoria infantil, l’equip de Xilxes A es va impossar per 25 a 0 a l’equip de Vila-real, mentre que en la final de la categoria cadet, l’equip de Vila-real va guanyar per 25 a 5 a l’equip d’Onda, que va vendre molt cara la seua derrota.

L’escola d’Onda es va tindre que conformar amb dues plates en les finals de raspall. La vesprada va acabar amb una concentració de prebenjamins d’algunes de les escoles de la província.

Els vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana, José Vicente Diago i Pedro López, van lliurar les copes i medalles als finalistes a la conclusió de totes les partides, que van ser seguides per molts aficionats a l’esport autòcton al trinquet Salvador Sagols de Vila-real.

només repetix un // Dels quatre campions d’esta edició dels JECV de raspall només repetix un respecte als resultats del passat any. Es tracta de l’equip cadet de Vila-real, que també va guanyar en el 2015. En la resta de categories, cap va poder repetir l’èxit del passat any, en el que els triomfadors van ser Vila-real (benjamí) i Onda (aleví i infantil). H