El Club Deportivo Segorbe vol aprofitar aquesta ocassió per agrair la fidelitat i el compromís d’Arantxa Carrascosa, jugadora del seu equip femení.

Es tracta d’una de les primeres jugadores que van iniciar el camí que ha portat al conjunt femení actual. Així, ja des de l’any 2009 ha estat vinculada amb el CD Segorbe en les diverses etapes en les que s’ha pogut tindre un equip femení.

Amb 14 anys, doncs, va formar part del primer conjunt femení federat del club, que ja havia tingut experiències prèvies però mai en competició federada. Des d’aleshores ha hagut diverses etapes, la darrera de les quals ha començat aquesta temporada després d’un any i mig sense poder formar equip. Un periode en el que varies jugadores, com la mateixa Arantxa, van continuar entrenant, la qual cosa va ser la llavor d’aquesta nova etapa.

Als seus 23 anys, Arantxa destaca a més pel seu rol actual en aquest conjunt, ja que a més de ser una de les jugadores més importants, sempre en la demarcació de central, aportant seguretat a la defensa, des de ja fa diverses temporades assumeix la capitania de l’equip femení i demostra en totes les seues actuacions uns valors molt importants, com l’esforç i el respecte, totalment identificats amb aquells principis que el CD Segorbe vol transmetre a tots els seus conjunts de base.