El Real Club Náutico de Castellón ha celebrat aquesta setmana el 72è Trofeu Magdalena de Vela Infantil amb la participació de 85 joves esportistes de fins a 11 clubs de la Comunitat Valenciana.

La veterana competició no només destaca pel gran nombre d’edicions que la converteixen en tot un clàssic, sinò també perquè enguany era el Campionat Autonòmic per a la classe Optimist B en les categories masculina i femenina, tant en esportistes absoluts com en sub-11.

Estava previst que la regata començara el dimecres 24 d’abril, però les previsions meteorològiques van obligar a suspendre la primera jornada després de consensuar-ho amb els entrenadors.

Així, el dijous va ser l’únic dia de competició, en el qual, tot i les difícils condicions de vent que s’esperaven, es van poder celebrar tres proves on els joves van mostrar les seues habilitats.

El lliurament de premis va tancar la regata als salons del club castellonenc. En categoria absoluta es van imposar Eduardo Reyes, del Real Club Náutico Denia, i Leonor Carrillero, del Real Club Náutico Torrevieja, mentre que en sub-11 els vencedors d’aquesta edició van ser Leo Griñan, també pertanyent al RCN Torrevieja, i Blanca Ferrando, del Real Club Náutico Valencia.