Un dels principals responsables de la bona marxa dels equips de base del CD Cabanes és Gregor Martínez, que amb 37 anys és l’actual coordinador esportiu de la secció de futbol.

Format en equips de base de diversos clubs de la ciutat de Castelló, Gregor es va incorporar a l’amateur del CD Cabanes i va defensar aquesta samarreta durant set temporades.

En els darrers anys d’aquesta etapa esportiva ja va començar a compaginar la tasca de jugador amb l’entrenament de diversos equips de la base cabanenca, fins a assumir finalment la coordinació esportiva, on continua enguany per tercera temporada consecutiva.

Llicenciat en INEF i en Magisteri d’Educació Física, Gregor Martínez també és entrenador nacional amb nivell 3 i exerceix com a professor a Benicàssim.

Ell és l’encarregat de la direcció esportiva dels tres equips de futbol-11, els quatre de futbol-8 i també d’acompanyar els inicis de l’escoleta de querubins i biberons en la qual els més menuts donen les seues primeres passes en el CD Cabanes.

Gregor prén part a més en la confecció dels planters de jugadors del club, la preparació específica de porters i la coordinació amb les famílies.

El coordinador destaca que «tenim molts jugadors de localitats properes i això és molt important per a poder mantindre tots els nostres equips».