L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha prorrogat la validesa del Carnet Jove expedit en la Comunitat Valenciana, en la seua modalitat clàssica, fins que finalitze l’estat d’alarma i es reprenga l’atenció presencial en els punts d’emissió. Aquesta validesa s’aplica a aquells Carnets Jove clà-ssics que hagen caducat o caduquen entre el 16 de febrer fins que es reprenga l’atenció presencial.

La situació excepcional actual impedeix a les persones joves i adolescents acudir a sol·licitar renovacions que, únicament, es poden realitzar de manera presencial.

235.000 usuaris // En la actualitat, més de 235.000 joves de 14 a 30 anys de la Comunitat Valenciana disposen de Carnet Jove. Es tracta d’un document de caràcter personal i intransferible que ofereix a la persona titular una sèrie de serveis i avantatges per a facilitar la seua mobilitat i intercomunicació, així com l’accés a béns i serveis de caràcter social, cultural, econòmic, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, de transport i similars.

Un total de 1.441 empreses i entitats estan adherides a la xarxa de Carnet Jove i realitzen descomptes als seus titulars. Entre elles figuren 26 ajuntaments de la província de Castelló.