NOM DEL CLUB:

CLUB PATÍ VILA-REAL.

ANY DE FUNDACIÓ:

2004.

PRESIDENT:

VÍCTOR AGULLEIRO.

PAVELLÓ:

LA MAIORAZGA I MELILLA (VILA-REAL) I CARLOS TAULÉ (ORPESA)

EQUIPACIÓ:

BLANCA, BLAVA I GROGA.

PRIMER EQUIP:

LLIGA ÈLIT NACIONAL FEMENINA.

El Club Patí Vila-real ha iniciat una nova etapa amb el canvi en la presidència, on Jaume Font dona el relleu a Víctor Agulleiro, mentre Ana Ucedo continua al capdavant de la direcció esportiva.

El club vila-realenc es manté com un dels referents provincials en l’hoquei i enguany la novetat és la creació del júnior com un equip que naix amb l’objectiu de que els juvenils agafen experiència competint en la lliga autonòmica. Els seus integrants són principalment jugadors del juvenil, tot i que el júnior és masculí i el juvenil encara és mixt.

L’infantil, amb el seu nou tècnic, Hugo Valls, no va aconseguir plaça per a lliga nacional a principis de temporada, per la qual cosa es centra només en la lliga autonòmica. Es tracta d’un equip amb noves incorporacions al món de l’hoquei amb edats avançades i un nivell molt diferent que Valls tracta d’equilibrar.

Per últim, l’aleví sí disputa tant la lliga autonòmica com la nacional Or i està donant molt bones sensacions en totes dues competicions. Els joves de Pau Torner prometen ja que van primers en la classificació nacional, amb l’objectiu de pujar de categoria per a la propera temporada. També busquen una plaça per al Campionat d’Espanya, per a la qual cosa han de ser primers o segons en la lliga autonòmica.

La base és l’únic secret del club vila-realenc per a mantindre la línia d’èxits dels dos sèniors. El referent és el femení, que lluita per la seua tercera Copa Princesa consecutiva, el campionat d’Espanya sub-20, la cinquena lliga autonòmica consecutiva i la Copa Federació. Per la seua banda, el sènior masculí va pujar a la lliga Plata, on ha tancat la primera fase com a segon de grup i busca l’ascens a Or.