L’aleví C de l’UDE Vall de Uxó tanca una extraordinària temporada en la que ha sigut campió invicte. Els jugadors van celebrar la consecució matemàtica del títul el primer cap de setmana de maig, amb un balanç quasi perfecte de 29 victòries i un empat.

Però hi ha més xifres espectaculars, ja que han arribat als 273 gols a favor amb només 37 en contra. Del primer tenen bona culpa Alejandro Gomis, segon màxim golejador de la lliga amb 52 gols, a més de Marcos Espada i Lucas Delgado amb 38 cadascun.

I en la porteria destaca la tasca d’Alejandro Gor i Jorge Moliner, que acostumen a jugar mitja part cadascun. En la zona de creació destaquen José Huerta i Alejandro, i en defensa Jordi Peñarroya, Andreu Lorente, Sergio Pagés i Marc Llidó.

En la direcció, Alejandro Sanjuán, que acaba de complir 22 anys i només porta dues temporades com a entrenador. La primera va ser amb els mateixos jugadors, quan eren el benjamí A, així que ja els coneix bé.

El tècnic explica que «aquesta temporada el més important era que els joves aprengueren les diverses maneres de jugar al futbol, formar-los en tots els aspectes del joc». Així, afegeix que «busque una progressió de les seues habilitats, que s’ha vist sobretot en els partits que juguen els dijous davant l’aleví A després de l’entrenament, on s’ha reflexat realment la seua millora».