El dissabte 27 d’abril va aterrar a Castelló la tercera edició de l’Xpress Tennis Cup, un projecte esportiu amb l’objectiu d’impulsar el tenis base amb partits expres de 20 minuts.

El torneig ha arribat amb força a Castelló de la mà de l’amfitriona, Tenis Drive Academy, la Fundació Jesús Serra, del Grupo Catalana Occidente i la firma esportiva Wilson. Hi van participar 25 equips i 110 tenistes en aquesta fase classificatòria per a la gran final de la Comunitat Valenciana del 12 de maig.

L’equip del CT Castellón es va proclamar campió en categoria sub-12 femenina i participarà juntament amb la resta de guanyadors en la gran final al Club Espanyol de Tenis de València. Tots els equips finalistes i guanyadors de la fase de Castelló han rebut premis en material esportiu.

En el lliurament de premis hi van estar presents Mario Molina, president del CT Castellón, i Marina Fernández i Joel Ramírez en representació de l’Xpress Tennis Cup-Fundación Jesús Serra).

Els participants van gaudir d’una bonica jornada en la qual es va combinar el millor dels valors esportius, l’esforç, el treball en equip i la solidaritat al voltant d’una pista de tenis.

L’aspecte lúdic del torneig és una de les claus del seu èxit. L’ambient que es genera el converteix en una gran festa, on a més de comptar amb diversos expositors, els assitents participen en activitats per a tots els públics, des de posar a prova la seua punteria a raquetes gegants, street tenis, tri-tennis, zona chill out, photocall, entrevistes als més menuts, taller per a pintar cordatje, sortejos i multitud de sorpreses que fan d’aquest torneig un esdeveniment diferent i singular.