Portem ja quasi dos anys i mig avançant pel camí del canvi iniciat a l’Alcora després de les últimes eleccions municipals.

No vaig a dir que està sent un camí de roses, ja que sempre es presenten dificultats i obstacles als quals cal fer front. Entra dins del treball diari i la solvència com a govern el poder i saber superar-los, com així creiem que està succeint. El que sí puc dir és que l’Alcora, ara, està en el camí que li correspon i mereix. No només ha canviat el fons, sinó també la forma.

Hi ha una expressió que m’agrada molt i que resumeix molt bé el que està passant. I és que, ara, a l’Alcora, estem “fent poble”.

Fem poble a través del desbloqueig i l’execució d’importants i necessaris projectes i la posada en marxa de més i millors serveis per als nostres veïns i veïnes. Fem poble duent a terme una política econòmicament responsable, amb una gestió eficient i eficaç dels recursos de tots i totes.

Fem poble movent-nos i anant on faça falta per tal d’aconseguir totes les ajudes possibles per seguir millorant l’Alcora.

Fem poble amb l’organització de nombroses iniciatives, conjuntament amb les associacions, entitats i establiments locals, amb l’objectiu de dinamitzar el nostre municipi i fer que estiga més viu que mai.

Fem poble reconeixent i rectificant quan ens equivoquem. Fem poble a través d’una forma de governar propera i transparent, de baix cap amunt. Tenint les portes obertes dels despatxos i xafant els carrers per escoltar i conèixer les necessitats i donant resposta a les demandes ciutadanes.

Em sent molt orgullós de formar part d’aquest equip que té el seu origen i raó de ser en l’amor i respecte que tots i cadascun de nosaltres sentim cap al nostre poble. Treballar per l’Alcora és l’únic interés que tenim i açò estic convençut que es nota i es transmet, ja que la veritat és que estem rebent moltes mostres de suport per part de la ciutadania. Contents i satisfets del camí recorregut, per què no dir-ho, però amb els peus en terra i conscients que queda encara molt per fer. El més important és que seguim amb il·lusió i totes les ganes per tal de seguir avançant junts i juntes per l’Alcora. Fins al final.

*Alcalde de l’Alcora