Un total de 700.000 euros sembla que donen per a molt, veritat? És una gran quantitat de diners que en un Ajuntament poden permetre realitzar actuacions necessàries per al poble. En canvi, a Almassora, han preferit obrir la cartera i començar a gastar sense una finalitat clara.

Perquè d’eixos 700.000 euros que ixen de les butxaques de tot el veïnat, no se’n destina ni un a projectes com el de regeneració de Santa Quitèria, el de la pantalla verda o el del centre juvenil. Per fi s’inclouen actuacions a la platja però és molt greu que no s’hagen previst abans, de cara a la tardor, una època en què són freqüents les pluges torrencials. No ens val l’argument que durant els primers mesos de la pandèmia estaven els terminis administratius paralitzats. Han tingut temps de sobra. Però la platja ha estat abandonada tot l’estiu, en l’època de l’any de més afluència de gent.

Al final, el govern socialciutadà d’Almassora fa el mateix que el de l’Estat, també a mans dels socialistes, per cert: ha deixat la nostra platja fora de les actuacions emmarcades en les Estratègies per a la Protecció de la Costa, de les quals sí que es beneficiaran Borriana, Nules o Moncofa. Des de Compromís, exigirem que els pressupostos de l’Estat incloguen la nostra platja. Com també hem demanat, amb una moció a l’Ajuntament al mes de febrer i una proposició a les Corts, que el Port contribuïsca a fer front a les despeses generades per la regressió de la costa.

I saben vostés on ha anat l’estisorada socialciutadana? A personal, és a dir, a llocs de treball. A pesar que Almassora no compleix la ràtio establerta per la Conselleria en el departament de Serveis Socials i no disposem de serveis essencials i obligatoris segons la normativa com la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives.

*Portaveu del Grup Municipal

Compromís per Almassora