Betxí obri un nou pàrquing amb capacitat per a 25 vehicles en l'avinguda Joaquín Dualde

L'alcaldessa del municipi ha destacat la importància de tindre més places d'aparcament per a deixar el barri antic per als vianants

Betxí obri un nou pàrquing amb capacitat per a 25 vehicles en l'avinguda Joaquín Dualde.

Betxí obri un nou pàrquing amb capacitat per a 25 vehicles en l'avinguda Joaquín Dualde. / MEDITERRÁNEO

L'Ajuntament de Betxí ha obert un nou aparcament amb capacitat per a 25 vehicles en l'avinguda Joaquin Dualde, en la rotonda del monument a la Transbetxí. L'alcaldessa del municipi, Carla Nebot, ha explicat que “es tracta de donar un servei als veïns i veïnes de Betxí perquè compten amb un major nombre de places per a aparcar, i alhora, que el barri antic puga ser més amable amb les persones, i que els vianants guanyen presència”.

Així, des de la setmana passada el nou aparcament ja s'ha obert al públic, la qual cosa “alleujarà la zona d'aparcament”, i d'esta manera, “es complementen les places de pàrquing del carrer Mossen Manuel Belaire, en la qual sols es pot aparcar en càrrega i descàrrega”.

“Pensem que és important donar espai al vianant, i en este cas, als veïns i veïnes de Betxí en el centre de la localitat. Les reformes que s'han realitzat per a convertir en zona de vianants la plaça, han de continuar amb l'entorn, i alhora, suplementar amb places d'aparcament perquè no existisquen problemes futurs”.

Més aparcaments

Cal recordar, que ja s'han creat dos aparcaments en l'avinguda Primer de Maig, i un altre al carrer País Valencià. Pròximament s'obrirà un nou pàrquing en el polígon Molí Llop.

El consistori ha firmat un conveni amb els propietaris dels terrenys en els quals s'ha situat el pàrquing per als pròxims anys, en els quals es puga donar el servici d'aparcament per a les 25 places.