Síguenos en redes sociales:

TEATRE

L’Alcora inicia la 19a edició de la seua mostra de teatre amateur

L’Auditori de la Caixa Rural acull l’obra ‘La tortuga de Darwin’, de Juan Mayorga, a càrrec del Teatre Circ d'Alcoi

L’Alcora inicia la 19a edició de la seua mostra de teatre amateur

L’Alcora inicia hui la XIX Mostra de Teatre Amateur Vila de l’Alcora, un dels cicles de teatre aficionat més consolidats i longeus de la Comunitat Valenciana i també un dels punts forts de la seua programació cultural.

A les 19.30 hores, a l’Auditori de la Caixa Rural, el grup Teatre Circ d’Alcoi portarà a escena l’obra La tortuga de Darwin, escrita pel reconegut dramaturg espanyol Juan Mayorga.

Sinopsi

Una nit, un historiador rep una insòlita visita, una senyora que s’identifica com Harriet i que resulta ser la xerraire tortuga que Darwin va portar de les Galápagos, pel que sembla la criatura més anciana del món.

No sols ha sobreviscut al seu amo, sinó a més a tota una sèrie de fites històriques: dues guerres mundials, la Revolució Industrial, la d’Octubre i la Perestroika.

La direcció d’aquesta versió que arriba a l’Alcora és a càrrec d’Adolfo Mataix. La interpreten Dolo Martí (Harriet), Enric M. Piera (exercint el paper del professor/historiador), Àngels Vicedo (Beti) i Ximo Llorens (doctor). Una obra, enginyosa, apassionant i reflexiva, sorprén per la solidesa dels seus missatges. És, a més, un text que delecta, diverteix i commou a l’espectador.

La seguent proposta del cicle de teatre amateur es durà a terme el pròxim 3 de desembre.

Pulsa para ver más contenido para ti