Síguenos en redes sociales:

Els alumnes de l’IES Vilafranca organitzen el programa ‘Natura’

El projecte es realitzarà fins al 23 de juliol amb diferents activitats

Els alumnes de l’IES Vilafranca organitzen el programa ‘Natura’MEDITERRÁNEO

El programa Natura està organitzat per l'alumnat de primer de l'ESO de Vilafranca. Aquest programa es basa a realitzar una sèrie d'activitats relacionades amb la natura, des de pedra en sec fins a gimcanes passant per tallers i reciclatge.

La jornada va començar aquest passat dilluns, amb un taller de pedra en sec. Les activitats van continuar durant el dimarts, dia en què es va dura terme una caminada fins a l'Alberg la Parreta, on es van realitzar diferents jocs.

Avui dimecres tindrà lloc l'activitat Biblionatura, a través de la qual es realitzaran diferents tallers de reciclatge. Després, el dia 16 es realitzarà una gimcana fotogràfica amb premis per a aquelles i aquells que hi participen. I finalment, des del dimecres fins al divendres 23 de juliol es faran diverses activitats per a decorar l'escoleta amb diferents motius naturals.

Per poder apuntar-se caldrà emplenar un formulari per cada activitat i cada edat determinades en el cartell. Per a poder realitzar-ho, haureu de contactar en la Mancomunitat Comarcal Els Ports per mitjà del telèfon 964 44 03 06 o per mitjà del correu xarxajovemancelsports@gmail.com.

Programa de actividades Natura

Pulsa para ver más contenido para ti