PREMI SOLIDARI

El col·legi Madre María Rosa Molas d'Onda, guardonat en el Festival I CAN

El col·legi Madre María Rosa Molas d'Onda, guardonat en el Festival I CANMediterráneo

El col·legi Madre María Rosa Molas, d'Onda ha sigut guardonat en el Festival I CAN, pel projecte Dia d'Àfrica, com a Projecte Més Escoltat en xarxes socials #CompartimosDFC21.

L'alumnat de 4t d'ESO, després de prendre consciència dels seus propis sentiments i emocions durant el confinament i acostar-se a diverses realitats com a hospitals, assistència de l'església en la pandèmia, voluntariat, etc., es van plantejar què passaria si la covid-19 arribara a Àfrica. Van decidir impulsar la campanya de l'ONG Delwende entorn del Dia d'Àfrica, a través de les seues pròpies xarxes socials. No contents amb això, van fer un pas més en el seu projecte i van voler recaptar fons a través de la captació de socis. Aquest projecte ha sigut realitzat per 25 alumnes/as de Secundàriai una professora, que els ha guiat en el procés, emmarcat en el ODS 3, Salut i benestar.

Reconeiximent nacional

L'esdeveniment nacional de Design for Change Españareconeix la labor de tots els xiquets, xiquetes i joves que han decidit fer un pas al capdavant i passar a l'acció per a aportar solucions dissenyades per ells i elles als problemes que més els afecten utilitzant la Metodologia DFC. Aquest compromís amb el canvi i amb millorar la seua comunitat mereix un reconeixement.

El Festival I CAN, celebrat recentment, va ser el lloc per a posar en valor les solucions dels més de 6.300 joves agents de canvi que han participat en el Repte I CAN 2019 i 2020, reconeguts en els 10 projectes finalistes de cada any i els quatre Esments Especials. En aquesta edició es van presentar un total de 24 històries, entre les quals ha sigut premiat el projecte del col·legi d'Onda.

Pulsa para ver más contenido para ti