tenis

Elena Mollà culmina un gran any amb el doble títul Warriors Tour

La jove rebrà un dels premis de la Gala de l’Esport Base de Castelló 2019

La jove promesa de Tenis Drive Academy Elena Mollà és a punt de completar un gran any pel que fa als seus resultats de 2019.

El darrer setembre es va proclamar doble campiona del Master Warriors Tour, disputat a l’acadèmia Equelite Juan Carlos Ferrero de Villena, juntament amb les millors raquetes de la categoria aleví a escala nacional.

En la competició individual va guanyar en la gran final a Sofía Gómez per 6-2 i 6-4, mentre que en dobles, juntament amb la seua companya del Club de Tenis Castellón Maite Bou, van véncer la parella Gómez-Valle per un resultat de 7-6 i 6-4. A més, Elena no va cedir un sol set en els set partits que va disputar al llarg de la setmana entre les competicions individual i de dobles.

El rendiment de la jove ha sigut enguany espectacular i apunta a que prompte serà una jugadora amb molt de futur al tenis espanyol. Entre els resultats més destacats, ha sigut quartfinalista del Nacional individual a Múrcia i del Torneig Nacional ‘Màster Rafa Nadal Tour’ a Mallorca, a més de subcampiona autonòmica individual i campiona per equips amb el Club de Tenis Castellón, amb el qual també va ser subcampiona nacional.H