El personatge del club

Roberto Prades, un exemple de president

Exjugador del Vilafranca FC, des de fa cinc anys és el principal responsable del club

Roberto Prades, un exemple de president

L’actual president del Renomar Els Ports Fútbol Club, Roberto Prades, representa amb majúscules l’esperit amb el que va nàixer aquesta entitat esportiva i els valors de treball, solidaritat i perserverància dels que pot fer gala el club de l’interior provincial.

Prades va ser un històric del futbol regional com a jugador del Vilafranca FC, l’equip de la seua població natal. Després de penjar les botes i formar una família, va entrar com a directiu del Renomar Els Ports FC fa 15 anys i des de fa cinc exerceix a més com a president.

El seu treball és totalment desinteressat, de fet una altra de les característiques del club és que cap dels seus directius i entrenadors reben remuneració alguna per la seua tasca.

Prades s’encarrega d’aspectes tan diversos com la gestió de la cantina i del camp de futbol de Vilafranca perquè estiga en les millors condicions per als partits que disputa el club.

directiva / En la directiva del Renomar Els Ports CF l’acompanya com a vicepresident Manolo Guimerá i exerceix com a secretari José Luis Querol. El tresorer del club és Jesús Escribano, mentre que la coordinació està a càrrec de Javier Yeste. La resta dels membres de la junta directiva són Juan Carlos Castel, Javier Ortí, Raúl Monfort, Francisco Solsona, Mane Segura, Francisco Temprado i Auras.

Pulsa para ver más contenido para ti