Síguenos en redes sociales:

ACTIVITATS PER A TOTA LA FAMÍLIA

Aprendre més sobre la naturalesa, des de casa

Els parcs naturals de la Comunitat Valenciana elaboren materials descarregables perquè els xiquets continuen aprenent sobre l’entorn natural

Aprendre més sobre la naturalesa, des de casa

Els parcs naturals de la Comunitat Valenciana han posat en marxa diverses iniciatives per a continuar difonent l’aprenentatge i el gaudi de la naturalesa, ara des de casa. Totes elles estan basades en una sèrie de quaderns que es poden descarregar amb activitats per a fer en família i continuar coneixent l’entorn natural.

Els quaderns proposen treballs manuals, receptes i lectures relacionades amb el medi ambient i activitats pensades per als xiquets i xiquetes, que també poden aprofitar els pares i mares com a recurs que conjuga formació i joc. Aquests materials didàctics, que es poden descarregar des de la pàgina web (www.parquesnaturales.gva.es), tenen com a finalitat que els xiquets i xiquetes continuen aprenent sobre els 22 parcs naturals de la Comunitat, així com de les característiques de la flora i fauna que hi ha.

El director general de Medi Natural i Avaluació Ambiental, Fran Quesada, ha manifestat la seua satisfacció per la posada en marxa d’aquesta iniciativa que «ajuda les famílies a conéixer i reconéixer la bellesa i la biodiversitat dels nostres parcs naturals en un moment com l’actual», en referència al confinament i a la suspensió de les classes de manera presencial.

La Conselleria ha volgut reconéixer el treball dels equips de personal educador, treballador i directiu dels parcs naturals, que continuen treballant a través de mitjans telemàtics i tecnològics «per a fer arribar la naturalesa i l’educació ambiental a les llars».

Així mateix, el Parc Natural del Prat de Cabanes-Torreblanca ha elaborat un quadern d’activitats amb el nom El Prat des de la finestra, que es publicarà cada dimarts i cada divendres per a donar a conéixer de manera amena el patrimoni natural. En ell es poden trobar passatemps, treballs manuals i curiositats que permeten conéixer des de casa la naturalesa del parc. En l’elaboració, a més de l’equip d’educadors del parc natural, hi participen la Fundació Global Nature i els ajuntaments de Torreblanca i Cabanes.

Pulsa para ver más contenido para ti