La temporada 2018/19 dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana es va tancar el passat 21 de setembre, en la qual es va aprofitar la celebració del Dia de la Pilota Valenciana per a fer el lliurament dels trofeus Autonòmics de totes les modalitats que tenen participació en els JECV.

Durant aquest mes d’octubre començarà una nova temporada 2019/20 esportiva per a les escoles de pilota valenciana, en la qual moltes d’elles ja han començat amb els seus entrenaments i unes altres ho faran al llarg d’aquesta setmana.

Des de la Federació de Pilota Valenciana ja estan treballant per a preparar les primeres competicions dels Jocs Esportius, per la qual cosa ja s’ha realitzat una primera reunió amb els tècnics i entrenadors de les escoles de pilota de la província de Castelló, la qual va tenir lloc el passat 26 de setembre en Almassora.

Van estar presents tots els responsables de les escoles provincials, que van poder veure les obres del nou trinquet.

HUI, NOVA REUNIÓ

Hui dijous, 3 d’octubre, hi ha una nova jornada de planificació a Almassora, on es tractarà la actualitat de la pilota provincial: finalització del nou trinquet d’Almassora, els campionats professionals, el Trofeu Diputació de Castelló i la Fundació de Pilota Valenciana. Serà en el saló d’actes de Caixa Almassora, a les 19.30 hores.

Per a aquesta setmana queden pendents dos reunions més, una a la Marina Alta, el divendres 4 d’octubre, amb els tècnics i entrenadors de les escoles d’Alacant. I una tercera reunió a la Llosa de Ranes, dilluns 7 d’octubre, on acudiran els tècnics i entrenadors de la província de València.

L’objectiu principal de les reunions és planificar i preparar el calendari esportiu que confeccionés aquesta nova temporada, amb l’ajuda de les escoles de pilota valenciana de cada província, la Federació de Pilota Valenciana podrà realitzar un calendari que s’adapte millor a totes les escoles, a més de millorar la gestió i realització de cada campionat.