El Bisontes Castellón continua amb pas ferm dissenyant l’equip de la campanya 2019/20. Adrián Medrano Juan, més conegut com Peloncha, s’ha convertit en nou reforç per a la pròxima temporada.

Peloncha, que juga d’ala, té 26 anys i és natural d’Alacant, ha jugat els últims tres exercicis a l’Elche CF i FS Valdepeñas, ambdues de Segona Divisió, sent uns dels jugadors més destacats de la categoria, el qual arriba per a reforçar la posició d’ala de l’equip dirigit per Alberto la Canyada.

Peloncha, que en la seva presentació ha estat acompanyat pel president del Bisontes, Joaquín Sánchez Amorós, i del patrocinador principal, José Luis Novo, és un jugador molt versàtil, amb molta qualitat individual.

El nou jugador blau valorava així el seu fitxatge: «Bisontes em va presentar un gran projecte, ambiciós, seriós, que em va agradar i em va motivar». «Es més, aquí estic disposat a donar-lo tot per aquests colors que també porten treballant tots aquests últims anys. Volia un equip on continuar creixent i sobretot amb ambició per fer bé les coses i amb un gran repte per davant».

«Amb treball, ganes i sacrifici estic segur que els resultats arribessin. Jo aportaré el meu granet de sorra per a sumar i aconseguir els objectius marcats per la directiva», va concloure.