UNA PEL·LÍCULA:

LES D’ACCIÓ I TAMBÉ

LES ROMÀNTIQUES.

UN LLIBRE:

ORGULL I PREJUDICI.

UN ARTISTA:

DUA LIPA.

UN MENJAR:

LA PIZZA.

UN VIATGE:

ESTATS UNITS.

ANY I LLOC DE NAIXEMENT: 2001 (17 ANYS), CASTELLÓ.

ESTUDIS: FA SEGON DE BATXILLER A L’IES POLITÈCNIC DE CASTELLÓ.

TRAJECTÒRIA: SUBCAMPIONA JUVENIL AUTONÒMICA 2016-17. GUANYADORA DEL CAMPIONAT AUTONÒMIC 2018-19 AMB EL JUVENIL DEL VOLEI GRAU. JA HA DEBUTAT AMB EL PRIMER EQUIP DE SUPERLLIGA 2.

La jugadora Silvia Olmedo Marco és un dels valors més ferms de la base del Volei Grau Castelló. Ja ha debutat amb el primer equip de Superlliga 2 femenina i després de guanyar el campionat autonòmic amb el juvenil disputarà el Nacional a Castelló de l’1 al 5 de maig.

—Com vas arribar al volei?

—Vaig començar a sisè de Primària en el CEIP Gregal. El que més em va motivar és que van veure que tenia potencial i em van fer provar amb l’equip federat del Volei Grau.

—En quina posició jugues?

—Jugue de col·locadora, ho he fet pràcticament des dels meus inicis.

—Quines són les teues qualitats?

—Jugue molt centrada i no m’agrada donar mai un baló per perdut, tot i que de vegades m’estresso quan no em surten les coses. Però sempre anime a l’equip en els moments bons i dolents.

—Què tractes de millorar?

—Sempre procure tindre bona actitud i transmetre-la a l’equip, pequè per molt bona tècnica que tingues, la manca d’actitud pot fer-te perdre sets o fins i tot partits.

—Com vas viure el Campionat Autonòmic Juvenil que vau guanyar el darrer 7 d’abril?

—Va ser molt intens, no erem favorites però els durs entrenaments i la bona actitud ens van portar lluny. Suposa molt aquest títul perquè moltes de nosaltres mai haviem guanyat un Autonòmic. Em vaig trobar còmoda i segura a la pista, i totes vam disposar de minuts, així que va ser imprescindible la participació de cadascuna.

—Com afronteu el Campionat d’Espanya juvenil?

—Tenim molt bones expectatives, ja que estem bé física i tàcticament. A més, el plus de jugar davant la nostra afició ens motiva per a jugar millor. El nivell és molt alt, però volem arribar lluny.

—Com ha sigut la teua experiència amb el primer equip?

—He tingut la sort de poder entrenar i jugar amb elles des de fa uns anys. Els entrenaments et serveixen per a millorar tàcticament perquè tenen un nivell superior, i el meu debut el vaig viure amb nervis, però a poc a poc vaig gaudint més del joc amb elles.