Tavernes Blanques va gaudir de les seleccions masculines. En una gran jornada de competició, alguns dels millors jugadors de la pedrera del nostre esport autòcton van començar a preparar el pròxim Europeu. Dos dels pilotaris de Castelló van destacar en aquesta competició: Óscar de Vila-real i Diego d’Onda.

Les seleccions sub-15, sub-17 i sub-19 masculines van disputar una competició interna en el pavelló de Tavernes Blanques. En la competició sub-15, els més destacats van ser Salelles d’Oliva i Terrades d’Ondara en el grup I. Alejandro de Montserrat i Sergio d’Agost van ser els més destacats en el grup II. Diego d’Onda va quedar segon amb Àlex de Petrer en el primer grup, completant una notable actuació.

Pepe d’Almassora, que debutava en les jornades de preparació va tenir un gran nivell, encara que era el més jove de tots els esportistes seleccionats.

En la categoria sub-17, en el grup I, la parella més destacada va ser la integrada per Toni de Sella i Óscar de Vila-real. En el grup II, la parella guanyadora va ser la de Paco de Benidorm i Joel de Montserrat. Óscar de Vila-real va ser una de les sorpreses en aquesta categoria, ja que va començar de manera irregular i perdent la primera partida, però a poc a poc es va ser animant i va quedar campió del seu grup.

En la categoria sub-19, la millor parella va ser Seve de Vilanova de Castelló i Julio d’Alginet.

En aquesta jornada, van participar 44 esportistes que van demostrar el seu nivell en aquesta concentració. El regidor d’esports de Tavernes Blanques va estar present durant la competició al costat del C. Pilota Carraixet. H