El divendres, 16 d’octubre, a les 16. 45 hores, es realitzarà l’acte d’entrega dels premis MEP (Millora la teua Escola Pública) enguanymanera on line.

En aquesta edició el col·legi Ausiàs March, de la Vall d’Uixó, ha sigut reconegut amb la tercera menció d’honor pel seu projecte Caricias (Cooperació, Aprenentatge, Reminiscència, Intergeneracional, Conscienciació, Inclusió, Ausiàs March, Sagrada Família), una iniciativa intergeneracional protagonitzada pels alumnes de quart de Primaria i els majors de la Residencia Sagrada Família.

Els xiquets es van convertir en nets dels iaios de la residència, omplint de rialles, afecte, carícies, experiència, respecte i espontaneïtat la residència. Els escolars i els majors van confeccionar junts acolorides cases per a pardals, amb materials reciclats, compartint tot el procés creatiu i desenvolupant vincles d’afecte, respecte i aprenentatge. Una vegada acabades, els alumnes i els familiars van penjar les cases en els arbres d’una zona determinada per l’Ajuntament de la localitat.