FAMPA Castelló Penyagolosa organitza un concurs fotogràfic amb l’objectiu que l’alumnat i les famílies dels centres públics d’ensenyament compartisquen moments i instantànies de com estan vivint el confinament. En la iniciativa pot participar tot l’alumnat amb edats compreses entre 1 a 16 anys, que estudien en centres amb AMPA pertanyents a FAMPA Castelló Penyagolosa.

«Les fotografies poden ser sobre qualsevol activitat a casa de l’alumne o alumna, individual o en família, ja que la temàtica es lliure», destaquen desde la entitat. La fotografia ha de publicar-se en Facebook etiquetant a la AMPA que correspon cada xiqueta i xiquet i a Fampa Castelló Penyagolosa. «Si la AMPA a la que pertany no té Facebook bastarà amb citar-la i poden publicar-se tantes fotos com es vulga», destaquen.

En aquest concurs s’acceptaran les imatges compartides fins al 31 de maig i es premiaran cinc fotografies d’alumnes de famílies associades a cinc AMPA diferents. Cal destacar que el premi consistirà en una activitat organitzada per a l’AMPA (taller, contacontes, jocs per a la festa de final de curs, lots de llibres, material per a activitats, etc.). «La temàtica i la data de l’activitat dependran del centre, del cicle d’ensenyament i de les opcions que es permeten en l’actual context sanitari», assenyalen des de la FAMPA Castelló Penyagolosa.

el dictamen, el 15 de junY // El jurat estarà format per membres de la junta de FAMPA, i per persones relacionades amb la fotografia i l’àmbit educatiu. El dictamen serà el 15 de juny i s’informarà a través de les xarxes socials i es contactarà a les persones i AMPA guanyadores. A més a més, en la valoració dels treballs es tindrà en compte diversos factors, com l’originalitat creativa, la tècnica o la capacitat d’expressar les experiències personals i familiars en el confinament pel coronavirus. Sens dubte, es tracta d’una activitat molt interessant per a que disfruten les xiquetes i els xiquets de Castelló.