NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO BENICASIM.

ANY DE FUNDACIÓ:

1968.

PRESIDENT:

DANIEL ROKISKI.

TERRENY DE JOC:

MUNICIPAL TORRE SAN VICENTE.

EQUIPACIÓ:

BLANCA I VERMELLA.

PRIMER EQUIP:

PRIMERA REGIONAL.

El CD Benicasim, el club històric de Benicàssim, no passa per les seues millors temporades. Amb una masa social vinguda a menys, un deute elevat i un descens de Prefernt a Primera Regiona fa tres anys, va agafar les rendes del club l’empresa Mediterránea Gestión, amb Simón Casinos al capdavant del projecte.

Es buscava així el sanejament del club i recuperar eixe suport social que s’havia perdut per les males gestions que havien realitzat les directives anteriors.

El primer any va suposar un bany de realitat, una temporada de molt de treball on es va aconseguir sanejar prou l’entitat però sense recuperar apenes els equips de base que s’havien perdut.

La darrera temporada, amb l’arribada a la coordinació de Joan Bellido, s’aconseguia visualitzar el club mitjançant l’entrada en col·legis, la participació dels jugadors en reptes futbolístics en YouTube, millores i implicació en l’àrea de comunicació i la concentració de treball en l’equip querubí (xiquets de 4 i 5 anys).

Amb els deutes fets, tocava recollir els fruits i el més important, mantindre’ls. Així, aquesta temporada s’ha passat de cinc a nou equips i l’objectiu era consolidar la masa social. El projecte ha convençut i part de culpa la tenen Carolina Lucero i Juanpa Leyva.

Tot fa pensar que l’any que vé serà igual o millor. Amb la permanència aconseguida, la majoria d’equips de base són de nova creació, per la qual cosa aquesta ha sigut una temporada per a que els jugadors es compenetren, alhora que es formen en valors. L’ambient en totes les categories és molt sa i al ser planters curts tots els jugadors estan jugant molts minuts. Destaca el prebenjamí, cinquè a la seua competició amb un bloc molt sòlid.