Tenis Drive-Academy ja ho té tot a punt perquè els xiquets gaudeixin de les seues vacances escolars i s’ho pasen d’allò més bé amb gran varietat d’activitats programades per a ells, entre d’altres: golf, tennis, pàdel, esports d’equip com futbol, volei o bàsquet, a més de jocs populars i preesportius i tallers per als més menuts. També piscina i jocs a la platja, ja que no pot faltar l’aigua per a refrescar-se a l’estiu.

La llarga trajectòria de Tenis Drive Academy en la gestió d’escoles esportives i campus d’estiu assegura la qualitat de les seues activitats, totes elles dirigides per un ampli equip de tècnics i monitors amb formació i experiència, i on es cuida cada detall perquè els xiquets estiguen molt ben atesos en tot moment i puguen aprender i gaudir al màxim.

instal·lacions / Els campus d’estiu estan dirigits a xiquets dels 3 als 16 anys, agrupats per edats, i es realitzaran al Club de Tenis Castellón, Club de Golf Costa Azahar i Club de Pádel 79 de Benicàssim. La inscripció es pot fer per setmanes, des de la darrera de juny fins la primera de setembre. El horari és de 7.50 a 15.30 hores, amb ludoteca opcional de 7.50 a 9.30, activitats de 9.30 a 14.00 i menjador opcional de 14.00 a 15.30 hores.