À PUNT PRESENTA LA NOVA PROGRAMACIÓ

"Som de casa" més que mai

Ximo Rovira torna a la televisió autonòmica per a presentar un magazin diari

L’Alqueria Blanca encetarà el diumenge 15 la nova temporada, amb nous personatges i un altra sintonia musical

À punt va donar a conéixer ahir la programació i novetats d’esta temporada.

À punt va donar a conéixer ahir la programació i novetats d’esta temporada.

R. D. M.

À Punt enceta nova etapa amb la presentació ahir de la nova campanya promocional de la cadena que amb el lema Som de casa vol acostar la televisió pública a tots els espectadors que la busquen a l’hora d’informar-se i entretindre’s per la seua proximitat.

Som de casa és una campanya que començarà el Dia de la Comunitat Valenciana amb quatre cares molt reconegudes pel públic: Ximo Rovira, que torna a partir del 9 d'octubre amb el magazín del mateix nom cada vesprada; Marta Ventura, presentadora de l’Informatiu NTC Migdia; Òscar Tramoyeres, presentador del concurs Atrapa’m si pots: i Àlex Blanquer, presentadora de l’espai d’humor Tàp Zàping de les nits de dijous.

La presentació va servir per a la benvinguda formal a la televisió pública del conegut presentador Ximo Rovira.

La presentació va servir per a la benvinguda formal a la televisió pública del conegut presentador Ximo Rovira. / Mediterráneo

El director general d’À Punt, Alfred Costa, ha destacat en la presentació que "amb aquesta campanya volem que tota la Comunitat Valenciana se senta reflectida en À Punt. El lema Som de Casa vol traslladar a l’audiència que aquesta televisió forma part de la seua família per la confiança que transmet i la proximitat que projecta cada dia".

La presentació ha servit per a la benvinguda formal a la televisió pública del conegut presentador Ximo Rovira, que estarà acompanyat per Gema Payà, fins ara col·laboradora del Tàp Zàping. El magazín començarà el 9 d’octubre, el mateix dia que enceta la campanya promocional de la cadena.

Som de casa és un magazín, que estarà en À Punt a les 16.45 hores cada vesprada, de dilluns a divendres, fins a les 19.00 hores, que aposta per la proximitat des de diferents punts obrint portes a l’actualitat, però des d’un vessant valencià. El seu plató, presentat en societat aquest matí, representa unes portes de colors per les quals passaran moltes coses sorprenents, emotives, vivencials, entretingudes i, sobretot, de la gent d’ací, de casa.

Per al director general, Alfred Costa, amb aquest programa "hem recuperat un presentador veterà en la cadena, molt professional, com Ximo Rovira, que és de la casa i molt volgut per l’audiència, que dirigirà un format innovador per a fidelitzar els que ja ens veuen i per a convéncer els que encara no ens tenen en el seu menú de la vesprada".

Som de casa és una campanya que començarà el Dia de la Comunitat Valenciana.

Som de casa és una campanya que començarà el Dia de la Comunitat Valenciana. / Mediterráneo

'L’Alqueria Blanca' torna el 15

La presentació també ha comptat amb les novetats de la nova temporada de L’Alqueria Blanca amb la presència del seu productor executiu, Ximo Pérez, i els actors Raquel Rubiano, Ricardo Saiz i Nelo Gómez. Després de la mort de Don Joaquim amb què va acabar la temporada, les espectadores i els espectadors es van quedar amb ganes de saber què passa amb la boda de Marta i Daniel, Fèlix i l’acomiadament de Núria, Xavi i la seua tornada al món de la pilota, i si hi haurà algun romanç amb Isabel la mestra.   

Nacho Ruipérez, director de L’Alqueria Blanca, ha afirmat que "cada vegada que ens arriben els guions d’una nova temporada em dona una pujada d’eufòria important perquè ja em sent part d’aquesta família, fins al punt de no poder imaginar la vida sense Raquel, Tonet, Empar, Sento, Tio Pep, Dora... i tants altres personatges que ens fan riure i que ens commouen amb les seues històries".

Aquesta nova temporada arriben personatges nous i també algunes sorpreses molt saboroses que s’aniran descobrint al llarg dels pròxims capítols.

A més, el pròxim diumenge 15 d’octubre la temporada que fa setze de L’Alqueria Blanca estrenarà una sintonia renovada amb la veu de Carme Juan i el músic Pep Gimeno, Botifarra.