Presentació Gaiata 5

Rosa i Lucía entren en el gran regne de les gaiates com a ‘deesses festeres’

Hort dels Corders protagonitza una emotiva presentació al Palau de la Festa

Les madrines fan un homenatge a les seues mares, visiblement emocionades

El Palau de la Festa ha tornat a vestir-se de gala dissabte passat per a acollir la presentació de la gaiata 5 Hort dels Corders ambientada en el cor de Tailàndia i en la qual les madrines Rosa Martínez i la xiqueta Lucía Castellet, junt al president de la comissió, José Antonio Naranjo, han entrat en el gran regne de les gaiates com a deesses festeres. A més a més, els carros engalanats van participar en l’acompanyament dels representants.

Música, balls i tradició s'han donat la mà per a donar la benvinguda de manera oficial als membres de la comissió que han anat desfilant cap a l’escenari acompanyats pels aplaudiments del públic. Els primers a pujar han sigut els portaestendards al costat de les col·laboradores per a donar pas a les representants del 2023 els qui han imposat els corbatins.

Els xiquets i els joves que formen part d’esta agrupació festera (Idunn de Diego, Iker Guzmán, Melani Jin Zhou, Jorge Frías, Naia Rodríguez, Hugo Rodríguez, Jessica Solá, Alexandre Peinado, Abril de Diego, Emma Ferrer, Alba María Esteve, Rubén Soto, Paula Marzá, Helena Faubell, Ariadna Solá, Iván García, Vera Rodríguez, Pau Pérez, Anna Roig, José Valls, Vera Castillo, Manel Frías, Sara Martínez, Eric Andreu, Victoria Faubell, Ainara Elena Sánchez, Juan Ferrer, Andrea Estévez i Miguel Uriel Solá) han sigut els següents a desfilar i als quals han seguit la madrina d’honor infantil, María Marzá, amb el president infantil del 2025, Pablo Ferrer, i la madrina d’honor, Naiara Gimeno, junt a Arcadi Babiloni.

Després de la imposició de bandes, ha arribat un dels moments més emotius de la nit, quan les madrines del 2024 han entregat uns rams de flors a les seues mares, igual que ha fet el president, amb una castellonenca que s’ha convertit en part de la seua família a la ciutat. Després de rebre les madrines al voltant d’una vintena d’ofrenes d’entitats i col·lectius, s'ha iniciat la desfilada de retorn.