Síguenos en redes sociales:

Més de 400 persones visiten l'obra de Peiró Coronado el primer cap de setmana

Més de 400 persones visiten l'obra de Peiró Coronado el primer cap de setmana

La col·lecció que Fernando Peiró Coronado ha donat al Mucbe ha rebut el primer cap de setmana més de 400 visites. L'exposició es va inaugurar divendres i va comptar amb la presència de l'artista.

Centenars de persones s'han apropat al Mucbe aquest cap de setmana per visitar l'exposició de la col·lecció que l'artista Fernando Peiró Coronado ha donat a l'Ajuntament, una selecció de 65 quadres representatius de la seua extensa trajectòria artística. La mostra inclou les 37 obres que Peiró Coronado ha donat a l'Ajuntament i les 28 que ha cedit i que, progressivament cada cinc anys, s'aniran incorporant als fons del Mucbe. En l'exposició també s'ha afegit part del fons documental i fotogràfic de l'artista, que inclou des de catàlegs de les seues primeres exposicions fins a fotografies de la seua vida personal.

L'acte d'inauguració, que va tindre lloc divendres passat, va comptar amb la presència de l'artista i de desenes de persones que van voler acompanyar l'artista en un dels moments més emotius de la seua trajectòria artística. L'alcalde de la ciutat, que va presidir l'acte, va agrair a Peiró Coronado la donació de la seua obra i va lloar la dimensió humana de l'artista, nomenat Fill Adoptiu de la ciutat el 2005.

Cal recordar que l'obra de Fernando Peiró Coronado (Alaquàs, 1932) es podrà visitar a partir del mes de setembre en una sala del Mucbe que portarà el seu nom.

Pulsa para ver más contenido para ti